Huis verkopen

Maatwerk
altijd in lijn met jouw dossier

Elke succesvolle verkoop is een samenspel van eigen, unieke elementen.  Bovendien is de huizenmarkt non-stop in beweging.  

Je rekent erop dat je in goede handen bent bij een makelaar die focus houdt en snel kan schakelen wanneer dat nodig is.

Daarom doe ik niet aan bandwerk maar stem ik mijn aanpak af op jouw dossier.  

Bewezen succes: een greep uit echte anekdotes.

Niet vergund, wat nu?
Opname in het vergunningenregister

Van een huis in natuurgebied bleek een gedeelte toch onvergund te zijn.  Om de verkoop te ondersteunen heb ik met een deskundig en goed gestoffeerd dossier een aanvraag ingediend tot opname in het vergunningenregister.  Met succes: de aanvraag werd goedgekeurd, de kopers hebben met een gerust hart hun aankoop kunnen voltooien.

Geen geldig attest, wat nu?
Aanpassing en herkeuring

Voor een woonhuis met stookolietank was het attest van de tankkeuring niet meer in orde met de regelgeving die intussen veranderd was.  Daarop heb ik de lokale tanktechnieker ingeschakeld om de tank aan te passen.  Bij de herkeuring is een geldig keuringsattest afgeleverd, verplicht bij verkoop.  De verkoper is van het geloop gespaard gebleven.

Een waterlek, wat nu?
Je makelaar aanwezig bij keuringen

Tijdens de keuring van de elektrische installatie in een leegstaand huis is de slang van een automatische waterpomp in de kelder losgesprongen.  Dit gebeurde na het opnieuw inschakelen van de stroom en het vertrek van de keurder.  Omdat ik aanwezig ben bij keuringen en altijd een rondgang doe voor ik vertrek, heb ik het lek opgemerkt en kunnen ingrijpen voordat het water schade kon aanrichten.

Schatting, verkoopgesprek, advies?
Kom kennismaken!